Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.
MÁS INFO
  • Historia
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer in the adipis-cing elit, sed diam nonummy nibh euismod tinci dunt ut laoreet the palore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad mini veniam, quis no trud rem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Perem ipsum dolor sit amet, consectetuer in the adipis-cing elit, sed diam nonummy. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer in the adipis-cing elit, sed diam nonummy nibh euismod tinci dunt ut laoreet the palore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad mini veniam, quis no trud rem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Perem ipsum dolor sit amet, consectetuer in the adipis-cing elit, sed diam nonummy.

  • De donde venimos
    ORIGEN: El celler de “Can Vinagre”

    Per parlar dels inicis ens hem de remuntar a l’any 1937, quan en Sebastià Pastor i Mayol, pagès i fill de pagesos, decideix començar a elaborar vi a partir del suc dels raïms de les vinyes familiars. S’ha de remarcar que la tradició vitivinícola ha estat arrelada al nostre poble des de temps immemorials. De fet, abans de la Guerra Civil tenim constància i documentació de l’existència de més de trenta cellers o cases on s’elaborava vi. Així doncs, Sebastià Pastor Mayol decidí començar aquesta aventura i, tot i patir uns inicis difícils, fou la seva convicció i amor per la terra i els seus fruits allò que va fer que els seus vins no passessin inadvertits, i que encara actualment, després de quatre generacions, continuï viva la seva passió i estimació pel camp i el vi, així com el seu esperit de lluita constant.

  • Però res de tot això hagués estat possible sense la presència femenina. Les dones sempre han estat arrelades a aquest negoci, no tan sols col·laborant en la venda i tracte directe amb els clients, sinó en tot el procés. Són part de l’essència del que ha estat i és el celler Sebastià Pastor. La primera fou Francisca Batle Busquets, dona de Sebastià Pastor Mayol, amb el qual tengueren tres fills: en Sebastià, en Jaume i na Llucia. Amb l’ajuda del pare de na Francisca, picapedrer de professió, feren un cup a la casa i construïren dipòsits per poder vermar i fermentar el vi. Així començaren a fer vi i el venien a possessions dels voltants entre d’altres clients.